Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τι συμβαίνει γύρω μας...

Τι να συμβαίνει μωρέ;;; Όλα χαλαρά, κουλ και λάιτ!!! Ακόμα χρωστάμε στο ΔουΝουΤου, οι απεργίες συνεχίζονται χωρίς σταματημό, τι άλλο θες;;; Όλα βαίνουν καλώς!

Λοιπόν, κομμένη η πλάκα, η ΑΕΚ πήρε παίκτη από Ρεάλ, έστω και δανεικό... Ναι, καλά ακούσατε! Τι Ρεάλ, τι ΑΕΚ, να συνεχίσει την καριέρα του θέλει ο άνθρωπος. Ματέος το όνομα...

Το Φιλέτο Καμήλας χρωστάει πολλά σ' έναν μεγάλο -κυριολεκτικά όμως- χορηγό του! Τα views του blog μας έχουν εκτινάχθει από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στα άρθρα μας! Ο λόγος για τον κύριο Πάγκαλο, που με την διακριτική(!) παρουσία του έχει βοηθήσει την προσπάθειά μας! Συγχαρητήρια κε Πάγκαλε!!!

Έλα πιτσιρικά, thanks, κόψε όμως το δούλεμα γιατί γίνομαι ρεζίλι! τουλάχιστον φέρε καμιά μπριζόλα, τι να το κάνω το "μπράβο" σου, δεν τρώγεται!
Απ' τον Παναθηναϊκό αποχωρούνε όλοι. Απ' ότι φαίνεται πάντως η διοίκηση προτίθεται να κάνει μεταγραφές. Λέει, ψάχνουνε τεχνικό διευθυντή. Ωχ, χτυπάει το τηλέφωνο, αυτοί θα ' ναι! Πάω!

-Ναι;
-Καλησπέρα, για μια έρευνα τηλεφωνούμε. Έχετε λίγο χρόνο;
-Όχι βέβαια κυρία μου, είμαι πολυάσχολος!
Τουτουτου...




Ρε, έμαθα πράγματα σήμερα, πέρα απ' τα μαθηματικά που διάβασα... Για τον πιτσιρικά μωρέ, τον Τζάστιν Μπίμπερ. Έχει 18.000.000 φαν στο facebook. Και είναι απ' τους πρώτους σε αναζητήσεις στο youtube. Τελικά, αφού όλοι τον θαυμάζουν, ποιοι μένουν να τον βρίσουν;;; "Όλοι τον βρίζουν..."




Ο Τόρρες πηγαίνει με ελικόπτερο στην προπόνηση της Chelsea, ενώ στη Liverpool λένε ότι έμεινε σπίτι του...Mike, είδες τίποτα γιατί εγώ δεν φτάνω; Πάνε πάντως οι παλιοί καλοί καιροί, με τα κότερα...

Άσε τα κότερα, τους Μπίμπερ και τα μπιμπερό και πιάσε την μπριζόλα! Ιδρώνω της πείνας!!!

Κύριε Πάγκαλε, σας παρακαλώ! Επιτελούμε έργο εδω πέρα, δεν είναι ώρα για μάσα!
Μέχρι κι η Τατιάνα έκανε θέμα τους μετανάστες στην εκπομπή της, κι ήταν άκρως αναστατωμένη! Αλλά κι οι μετανάστες τα πήραν... Λένε ότι εκείνη τους έδιωξε από τη Νομική... Λες;;;

Α, για να μην ξεχάσω, Μαρινάκης και Μπέος έφτασαν μαζί στο γήπεδο, χέρι-χέρι... Αλλά δεν είναι παράρτημα του "μεγάλου αδερφού" ο Βόλος! Πάντως, στον Μαρινάκη αρέσει μόνο ο Μπέος απ' ότι φαίνεται... ΜΠΑΟΚ ένα πράμα............ (ο νοών...)

Τελοσπάντων, όλα καλά εδώ, φυσιολογικά ρε αδερφέ!

Τώρα που τελείωσα, πάρε την μπριζόλα σου!

Σε δύο, (ΤΣΟΜΠ ΤΣΟΜΠ), είμαι εκεί! (ΤΣΟΜΠ ΤΣΟΜΠ)!

RG

2 σχόλια:

  1. H AEK etoimazetai gia megaleia...kai epeidh eimai aisiodoksos, poly aisiodoksos thymizw kati:to 2005 eixe erthei apo thn Porto enas paikths, sta 24 tou, pou ton elegan "Bruno Alves" kai sxedon kaneis den ton iksere....Apo kati tetoius daneismus panta kati vgainei...ade na dume

    *Eftyxws pou den trwei fileto kamilas gt den tha yphrxame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalh epituxia sto mikro mas Mateos. Na ton prosexete! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή