Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Φιλέτο Καμήλας, μέτρια ψημένο, πουρέ και sauce bearnaise!


1) Ένας τυχερός θα ποζάρει στο κόκκινο χαλί με τη Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Just Go With It'. Η ηθοποιός θα "δημοπρατηθεί" και το ποσό που θα μαζευθεί θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Με ψήφους 256 υπέρ, 44 κατά, η κυβέρνηση διοργανώνει ανάλογο διαγωνισμό. Ο τυχερός θα απολαύσει ένα δείπνο στο King George με τον πολιτικό της αρεσκείας του! 
*Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 18/02/2011. Δικαιούστε μία συμμετοχή ανά φορολογική δήλωση. Το κόστος του δείπνου δεν συμπεριλαμβάνεται.

Εγώ, εγώ θα πάω!

2) Πρώτη κοινή εμφάνιση για τη Μενεγάκη και το Ματέος. Έξαλλος ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς το τελευταίο απόκτημα της ΑΕΚ γυροφέρνει με τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης!

3) Την απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ θα παρουσιάσουν ο James Franco και η Anne Hathaway. Αρκετά ενδιαφέρουσες οι επιλογές της Ακαδημίας. Στο παρελθόν τα βραβεία έχουν παρουσιάσει μεταξύ άλλων οι: Steve Martin, Jon Stewart, Alec Baldwin, Billy Crystal, Ellen DeGeneres. Από τα κοινά που έχουν οι παραπάνω είναι ότι όλοι είναι άνω των 45, προτιμούν τις γυναίκες και είναι γνωστοί για το χιούμορ τους. Όποτε φέτος θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δουμε αν οι δύο νέοι ηθοποιοί θα καταφέρουν να αφήσουν το στίγμα τους. Αν όντως κάνουν καλή εντύπωση τότε πιθανότατα να τους δούμε και του χρόνου στον ίδιο ρόλο. Αν από την άλλη απογοητεύσουν την Ακαδημία και το κοινό μικρό το κακό. Νέοι και ανερχόμενοι είναι.





4) Ένας τουρίστας, λέει, ήθελε να επισκεφθεί το Buckingham Palace. Έψαξε λοιπόν στο Google Maps και τελικά κατέληξε ένα χιλιόμετρο μακριά από το παλάτι, σε ένα πάρκο. Παρόμοια ιστορία συνέβη με τουρίστα στην Αθήνα. Ήθελε να επισκεφθεί τη Νομική Σχολή και όπως δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας του, η άθλια αναζήτηση του Google τον οδήγησε σε καταφύγιο μεταναστών!

5) Όπως στην Ελλάδα έτσι και εδώ, στην Αγγλία, η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει. Παρόλα αυτά, παραμένει χαμηλότερη της Αθήνας. 128.62p έχει το λίτρο της αμόλυβδης, δηλαδή 150.48 cent. Τέλη Μαρτίου έρχομαι. Όποιος θέλει, μου λέει, μπορώ να φέρω κανα γαλονάκι. 

6) Και για να κλείσουμε, ο Κώστας Καραμανής σκέφτεται να επιστρέψει ως βουλευτής. Πώς να νιώθει άραγε ο Έλληνας?
-> Όπως η Original με την επιστροφή Μπάγιεβιτς?
-> Όπως η Μανωλίδου μπροστά στην κατάρρευση?
-> Όπως ο Σκαρμούτσος σε μάθημα ορθοφωνίας?
-> Όπως ο Παπανδρέου όταν βγαίνει η αλυσίδα του ποδηλάτου στα μισά της διαδρομής σε ανηφόρα και ενώ βιάζεται γιατί έχει να κολυμπήσει 10 χιλίομετρα, να κάνει κανό μέχρι τη Σαλαμίνα και να κερδίσει τον Πούτιν σε αγώνα πυγμαχίας...ουφ! 

Specialized in marcial arts and hunting. Skills: power,  endurance.

Specialized in running and swimming. Skills: has a moustache, speaks better English than Greek,  knows how to make the crowd scream!


4 σχόλια:

  1. pwpw auto to arthro einai gemato kafta agoria...prwta apo ola to prwto pou dn blepei thn wra na paei gia to fagaki tou... e3aireitai o James Franco can't wait for the oscars...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ti eipe o lathrometanastis otan tilefonise stin mama tou?: Mama mpika stin Nomiki Athinon !

    Asxeto: mporei kapoios na dosei mantilakia stous "dimosious" kaagiozides pou metedidan to XANTHI-AEK na skpoupisoun ta... dakrya tous eidika meta to goal tou Niikou!

    Have a great week all of you!

    JD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Super LOL!!!! Giorgakis moustache versus Russian KGB!!!!!! And the winner is....


    Dimitroula

    ΑπάντησηΔιαγραφή