Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σενιόρ μας κούρασες! Πονάνε τα ματάκια μας! Κάποιος ας μας λυπηθεί επιτέλους!


Πάει πολύς καιρός από τότε που η Α.Ε.Κ. κατόρθωσε να παίξει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Και εννοώντας οχι φυσικά έναν αγώνα στον οποίο κέρδισε με μεγάλο σκορ αλλά μια περίοδο αγωνιστικών υποχρεώσεων κατά την οποία η ομάδα υπακούοντας στους θεμελιώδεις ποδοσφαιρικούς κανόνες  απέδιδε ωραίο θέαμα μέσα στο γήπεδο συνδυάζοντας μάλιστα και την απόκτηση των 3 βαθμών της νίκης! Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι παρά τα κάμποσα πουκάμισα-προπονητές που διαδέχτηκαν το ένα μετά το άλλο τον προπονητικό θώκο του συλλόγου,η εικόνα της Α.Ε.Κ δεν έπαψε να μοιάζει παρά μόνο με συνονθήλευμα! Έτσι κι ο αγαπητός Σενιόρ Χιμένεθ παρότι δεν βρίσκεται ούτε ενα χρόνο στο τιμόνι της ομάδας δείχνει έναν ειλικρινή σεβασμό στους προκατόχους του μικραίνοντας κι άλλο τόσο την ιστορία όσο και τον κόσμο του σωματείου που ονομαζόταν Α.Ε.Κ! Η υποσχεσιολογία για μια καλύτερη αγωνιστική παρουσία δείχνει να πηγαίνει περίπατο. Τα όνειρα έχουν καταντήσει χάρτινα και τα μάτια έχουν αρχίσει να πρίζονται.

Παίκτες επιπέδου Γ' Εθνικής είναι δυνατόν να δεσπόζουν στη μεσαία γραμμή-ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ- και στην επίθεση-ΣΙΑΛΜΑΣ?? Άλλοι παππούδες,άλλοι υπέρβαροι και άλλοι απλά άμπαλοι ειναι δυνατόν να είναι μέλος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό?? Το ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο των σημερινών παικτών της Α.Ε.Κ. είναι τόσο φτωχό οσο το οικονομικό και το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Δεν αμφιβάλλω καθόλου με την άποψη ότι όποτε στο γήπεδο τρέχουν πάνω κάτω κιτρινόμαυρες φανέλες δεν δυσφημίζεται μόνο ο σύλλογος αλλά και το άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο!

Τώρα το αν θα υπάρξει κάποιος που θα συμπαρασταθεί στους φιλάθλους της Α.Ε.Κ. είναι λίγο αμφίβολο! Το μόνο που ίσως τους σώσει είναι να απομακρυνθούν από αυτή την μη αναστρέψιμη κατάσταση και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό ή κανά άλλο άθλημα!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ Η Α.Ε.Κ. ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου