Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Eurovision reloaded (part 2011)!!!!!!‏

                                              
     Η ώρα είναι 22:00 και οι φανατικοί του ''θεσμού'' έχουν συντονιστεί στην ΝΕΤ προκειμένου να παρακολουθήσουν τον πολυαναμενόμενο (;) ελληνικό τελικό της Eurovision. Η βραδιά εξελίσσεται σε παρωδία. Μετά από περίπου 3 ώρες μαυρίλας και βαρεμάρας, ο νικητής είναι τελικά το τραγούδι ''Watch my dance''  των Λούκα Γιώρκα ft. Stereo Mike. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή. Δυστυχώς !
     Τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα από την επομένη άρχισαν να ασχολούνται με τα τεκταινόμενα του ελληνικού τελικού. Και πάρε αναλύσεις από δω και πάρε αναλύσεις από κει. Και δώσε συνεντεύξεις από δω και πάρε συνεντεύξεις από κει. Οι αδικημένοι του ελληνικού τελικού κατακλύζουν τα τηλεοπτικά πλατό. Φταίει ο φωτισμός. Φταίει ο ήχος. Φταίει η κακή οργάνωση. Φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος. 
                                                     
     Το κακό όμως είναι πως θα ασχολούμαστε επί μήνες. Ο τελικός της Eurovision γίνεται το Μάιο. Αλλά επειδή Ελλάδα είμαστε θα τα σχολιάζουμε μέχρι τον Ιούνιο, τουλάχιστον. Οι απανταχού ειδικοί Eurovision-ιστές θα αρχίσουν να αναλύουν και να λένε ποια τραγούδια δεν θα πρέπει να ψηφίσουμε αν θέλουμε να βγούμε νικητές. Τί να βγούμε ; Αφήστε που το Star, ως ένα ελληνικό κανάλι που σέβεται τον εαυτό του, θα στείλει πλειάδα δημοσιογράφων στη Γερμανία. Ούτε Ολυμπιάδα να γινόταν. Ειδικά η Εurovision-όπλικτη μελαχρινή ρεπόρτερ (Σουλιώτη νομίζω την λένε) θα κυνηγάει δεξιά και αριστερά τους τραγουδιστές όλων των χωρών για μια δήλωση. Amber Alert θα σημάνει σε όλη την Ευρώπη. Η αφηνιασμένη ρεπόρτερ του Star θα βγει παγανιά. Απλά να προειδοποιήσω τους αγαπητούς εκπροσώπους των άλλων χωρών πως άμα αρνηθούν να της κάνουν μία δήλωση ή πουν πως δεν τους αρέσει το ελληνικό τραγούδι θα φάνε κάτι κατάρες. Απ τις ''καλές'', όχι αστεία. Από αυτές που η -κατά τα άλλα συμπαθής- δημοσιογράφος φυλάει για τέτοιες στιγμές.                 
                                                      
     Μας φάγαν οι συμμαχίες και τα Eurovision-ικά κυκλώματα. Φτου σας Ευρωπαίοι. Φταίμε τώρα εμείς να σταματήσουμε την πληρωμή του δανείου; Άτιμη Μέρκελ μας έχεις βάλει στο μάτι. Γκρρρρρρ. Αυτά και πολλά άλλα θα είναι τα ''επιχειρήματα'' σε περίπτωση αποτυχίας. Αφήστε που τότε θα πεταχτούν κάποιοι και θα πουν πως ''δεν έπρεπε να μας εκπροσωπήσει το συγκεκριμένο τραγούδι''.
     Σταματήστε πια. Show some fuckin' mercy (που λένε και στο χωριό μου). Αν κάποια άτομα, κυρίως της τηλεόρασης, αντιμετώπιζαν τα πραγματικά σοβαρά πράγματα με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα, τότε κάτι μου λέει πως ο πρωθυπουργός της χώρας (ο ποιός;) George Papandreou θα είχε πάρει one way ticket για τις εξωτικές Μαλδίβες μαζί με τον ''μαζί τα φάγαμε'' Θεόδωρο Πάγκαλο και τα άλλα πρωτοπαλίκαρα του.
     Καλό σας απόγευμα και μην ξεχνάτε. Μαζί τα φάγαμε !

Υ.Γ.: Fileto Kamilas twelve points ! Fileto Kamilas douze points (α ρε πως το μιλάω το γαλλικό) !


Ο Θεωρητικός

4 σχόλια: