Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Queen of Hearts!


Η μόνιμα απεσταλμένη του Φιλέτο στο Λονδίνο, LizBet, βρέθηκε στη συναυλία της Katy Perry και γράφει εντυπώσεις!

Μια εκπληκτική εμφάνιση επιφύλαξε η Katy Perry για τους θαυμαστές της που βρέθηκαν την Παρασκευή, 18 Μαρτίου στο HMV Hammersmith Apollo. Η τραγουδίστρια ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την ερμηνεία της και τις τσακπινιές τις πάνω στη σκηνή!




To φαντασμαγορικό δύωρο show θύμιζε περισσότερο musical παρά μια απλή ποπ συναυλία. Η Katy όχι μόνο τραγούδησε υπέροχα, αλλά χόρεψε, έκανε αστεία και διαρκώς ξεσήκωνε το κοινό!


Τα σκηνικά ήταν γεμάτα χρωμματιστά γλυφιτσούρια, λιχουδιές και δύο τεράστια muffins, ενώ τα κοστούμια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εμπνευσμένα απο ζαχαρωτά, γλυκά, γλυφιντζούρια, μαλλί της γριάς…και η αίθουσα μύριζε τσιχλόφουσκα!


Η συναυλία είχε και ένα μικρό documentary που έκανε το show ακομη πιο μαγεικό.

Η Katy ήταν αστεία και άμεση. Μάλιστα σε ενα σημείο κάλεσε στη σκηνή θαυμαστές να χορέψουν στο ρυθμό του I Wanna Dance With Somebody της Whitney Houston. Λίγο αργότερα βγήκε στη σκήνη και τραγούδησε το Hot 'N' Cold στη διάρκεια του οποίου άλλαξε κυριολεκτικά 20 εμφανίσεις!

Από την Katy oμως είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από το Born this Way της Gaga (ξεπερνώντας φωνητικά την Gaga με διαφορά) μέχρι την αργή μπαλάντα Who Am I Living For.




Η συναυλία ήταν πραγματικά υπέροχη και η Katy Perry glamorous όπως πάντα!!!


LizBet

1 σχόλιο: