Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αχ! Βαχ! Παίξε μου έναν Μπαχ!

Η Tottenham κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Milan και να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League. Ως εδώ καλά. Έλα που οι Άγγλοι δημοσιογράφοι χάρηκαν τόσο με την πρόκριση της πρώτης αγγλικής ομάδας φέτος που άρχισαν τα δικά τους. Όταν o Michael Dawson ρωτήθηκε αν φοβάται για πιθανή αντιμετώπιση της Barcelona αν και φάνηκε διστακτικός στην αρχή τελικά δήλωσε πως δεν τη φοβάται. Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί δήλωσε εν θερμώ. Παρόλα αυτά, όπως διαβάζω στο οπισθόφυλλο της σημερινής Evening Standard οι εγγλέζοι τρελάθηκαν. Ο τίτλος διαβάζει: "Bring on Barcelona" ("Φέρτε την Μπαρτσελόνα")! Είναι πράματα τούτα...; Σαν να λέμε πως...
- Ο Jimeneth μπορεί να αναλάβει την Real επειδή παίζει μπάλα η ΑΕΚ!
- O  Ρουβάς θα προφέρει σωστά δύο συνεχόμενες (!) προτάσεις!
- Δεν θα γίνει αναδιάρθρωση του χρέους!
- Μπεός, Δαλούκας και λοιποί είναι καθαροί!
- Επειδή γκρέμισαν την ελληνική οικονομία ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και με οποιαδήποτε άλλη, μεγάλη οικονομία όπως η κινέζικη ή η αμερικάνικη!...Εντάξει, εδώ έχω άδικο. Αυτό είναι γελοία εύκολο!
Εσύ και ο Μέσσι!

Σάλος έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Α.Κούγια στην οποία έκανε αποκαλύψεις - σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο εμπλέκοντας διάφορα ονομάτα παραγόντων και όχι μόνο! Στην απάντηση του, ο Α.Μπέος, τον οποίο κατηγορεί ευθέως ο Κούγιας, λέει πως το υλικό των κασετών (δηλαδή CD) αποτελούν προϊόν κακοπροαίρετης συρραφής πολλαπλών τηλεφωνικών συνομιλιών. Έγω με αυτό έφτασα στο εξής συμπέρασμα: ακομα και αν δεν καταλήξουμε σε ένοχο όσον αφορά τις δωροδοκίες και τις απειλές (μάλλον προς τα εκεί πάμε ως συνήθως), ένα θα αποδειχθεί: καποιος ειναι ψευτης. Ή ο κ.Κούγιας ή ο κ.Μπέος. Οπότε, απαιτώ ως Έλληνας πολίτης και ως φίλαθλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας εκ των δύο να τιμωρηθεί αναλόγως. Είτε ο κ. Κούγιας μας αναστατώνει χωρίς λόγο, είτε ο κ. Μπέος καθυστερεί την καταδίκασή του!
Τα πάντα για να παραμείνει στη δημοσιότητα!

Τέλος, η Ανγκέλα είπε το εξής αυτονόητο και ευρέως αποδεκτό: "Δεν αρκούν τρία χρόνια για να διορθώσει η Ελλάδα τα δημοσιονομικά της.". Άποψη δική μου, χωρίς να είμαι αναλυτής ή οικονομολόγος (αυτοί θα μας σώσουν!) σίγουρα δεν αρκούν όχι τρία, όχι πέντε ούτε δέκα χρόνια. Ίσως όταν φτάσουμε να μετράμε και μετα δάχτυλα των ποδιών να αρχίσει να φαίνεται βελτίωση!

MC

2 σχόλια:

  1. Θ αναφερθω στο θεμα με τον Κουγια....
    Δεν εχεις καταλαβει αγαπητε MC οτι στην Ελλαδα
    υπαρχει ατιμωρησια?
    Με καποιον τροπο-καποιο νομικο παραθυρακι- θα την γλυτωσουν ολοι και η υποθεση θα μπει στο αρχειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kakoithies kai mono ! ayto exo na po....ola einai stin fantasia sas gia na exete na lete katalavete oti den yparxei tipota vromiko sto elliniko podosfairo opos sti Italia kai allou edo ola einai sosta! To idio isxyei kai gia tin Siemens kai ta omologa....vrethikan kapoioi kai eipan oti kapoioi ta piran! tipota den "apodeixtike"

    JD

    PS: SOMEHOW OMOS KAPOTE THA SKASEI I FOUSKA KAI TOTE KALA THA KANETE NA EISTE MAKRIA ....MIN SAS PAROUN TA SKAGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή