Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ποιοι διάβολοι; Αγγελάκια τους έκαναν!


Chelsea - Manchester United
2-1

Ο μόνιμα απεσταλμένος του Φιλέτου στο Λονδίνο, MC, δεν έχασε ούτε αυτό το derby και σας μεταδίδει.



Φωτιά πήρε το Αγγλικό Πρωτάθλημα με την Chelsea να επικρατεί της Manchester United κάνοντας χάρη στην Arsenal η οποία μπορεί να βρεθεί μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή εαν καταφέρει να κερδίσει τη Sunderland το Σάββατο!
     



Οι κόντρες David Luis- Rooney μονοπώλησαν!
 Οι Λονδρέζοι όμως έκανα χάρη και στον... εαυτό τους. Μετά από συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και έχοντας αφήσει την υπόθεση "τίτλος" καιρό πίσω, εδραιώνονται στην τέταρτη θέση με σκοπό να κατακτήσουν την τρίτη θέση ώστε οι ευρωπαϊκές απαιτήσεις τους να καθυστερήσουν όσο το δυνατό περισσότερο.

Από την άλλη η Manchester United έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο ελάχιστο τις αμφιβολίες για τον τίτλο και πρόκειτα να ζει με το φάντασμα της Arsenal για τον υπόλοιπο καιρό.

















Ίσως το πιο ωραίο ματς της σεζόν στην Αγγλία. Δυνατό παιχνίδι, λίγα φάουλ και πολλές φάσεις. Ακόμα και αμφισβητούμενες φάσεις με αμφιλεγόμενες αποφάσεις από τον Martin Atkinson που θύμισαν...ελληνικά γήπεδα. 

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές εκνευρισμού και διαμαχών.
1) Δεν δόθηκε πέναλτυ στη United για χέρι του Terry στην περιοχή.
2) Ο David Luiz δεν αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Rooney, καθώς έπρεπε να αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
3) Ο Ramires δεν τιμωρήθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό σε τάκλιν με δύο πόδια στον Carrick.
4) Το πέναλτυ που κέρδισε η Chelsea κρίνεται πολύ αυστηρό, καθώς ο Smalling δεν μετακινήθηκε.

Ο Lampard εκτελεί το πέναλτυ.


Στο 30' ο Rooney άφησε το Stamford Bridge άφωνο, σκοράροντας με σουτ από τα 22 μέτρα. Ιδανικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους  που δεν κράτησε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 54' ο David Luiz με ωραίο σουτ ισοφάρισε και στο 79' ο Zhirkov κέρδισε πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Lampard. 




Ο Frankie πανηγυρίζει το γκολ-νίκη!

Οι αλλαγές του Sir Alex, Fabio, Berbatov, Giggs δεν έκαναν καμία διαφορά αφού μετά το 2-1 οι "διάβολοι" έπεσαν ψυχολογικά και οι παίκτες της Chelsea, αναμενόμενα, έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού.



Με την λήξη του αγώνα, ο έξαλλος Rooney τα "έψαλε" στο διαιτητικό team, ενώ στη συνέντευξη τύπου ποιος είδε τον Ferguson και δεν τον φοβήθηκε!

Τουλάχιστον όμως, το σημερινό αποτέλεσμα θα δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στη μάχη για τον τίτλο μεταξύ της United και της Arsenal αλλά φυσικά και για τις επόμενες τέσσερεις θέσεις του πίνακα.

Προσευχή για τον Hernandez πριν αρχίσει το ματς, η οποία μάλλον δεν έπιασε


Many thanks to L. and P.!

MC

4 σχόλια:

  1. teleia analisi agwna,eutixws pu xume k ena diko mas paidi sta eurwpaika gipeda.
    eides i superleague ti su xei kanei? se ola ta match pleon epikedrwneis sta diaitika la8oi hahaha par'olo pu stn agglia einai pragmatika la8oi k oxi skopimes energeies!
    makari na ginei kana 8auma k na parei i arsenal prwta8lima efoson nikisei tn kiriaki k sto telos kseperasei tn m.u.
    na 8imisw oti apo mikros eimuna arsenal alla epeidi katalaba oti dn 8a pote titlo stn poreia egina chelsea ahaha ti prodosia k auti!
    ri.kou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den thelw na kanw comment kathws eimai me thn omada pou exase...kalh analush..tha htan akoma kaluterh ean eixe kedisei hmanchester...gia eunohtous logous...xaxaxaxa..in any case, asxeta apo to apotelesmata to opoio logw muwpias epimenw na diavazw anapoda (1-2 anti tou 2-1)..polu wraia analush as usual, keeping the standards at the highest level..opou kai ta exete vlaei!!!congrats one more time!!

    haiiiry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Marinaki,Gontika,Adamidi,Zagoaraki kai sia AKOUTE?....To xthesino koraki me ta mavra ekane to Kalopoulo kai toys loipous na fainonnte AGELLOI!!! o TYPOS ORGIASE me tis apofaseis tou

    Omos kai apo tous paiktes kai apo toys filathlous xliarotates apodokimasies. Ston de typo elaxistes anafores stin diaitisia.

    This is the sort of Football you want to watch and enjoy

    JD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασει της εικονας του παιχνιδιου,ισως μια ισοπαλια να ηταν ενα πιο δικαιο αποτελεσμα,αφου η United ηταν καλυτερη στο Α ημιχρονο με την Chelsea καλυτερη στο Β.
    Ο Ferguson εκανε λαθος με την τακτικη που ακολουθησε στο Β ημιχρονο αφου σε καποιες στιγμες το γηπεδο ειχε γειρει προς την πλευρα του 40χρονου κατα τ αλλα πολυ καλου τερματοφυλακα....
    Πολυ καλη η ανταποκριση απο τον MC,παρολο που ηθελε United,εγινε οπως ειπε το πρωταθλημα πιο ενδιαφερον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή