Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κι όμως κέρδισε!

Από την αρχή του ματς η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και τις φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε συνολικά όχι παραπάνω από τρεις-τέσσερις φορές με κορυφαία στιγμή σουτ του Μοσλίμοβιτς στο 51' που απέκρουσε θεαματικά ο Σάχα.

Η ΑΕΚ, αν και  διατηρούσε την κατοχή σχεδόν σε όλο το ματς και είχε τον πρώτο λόγο στις φάσεις δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει αλλά ουσιαστικά ούτε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες επιθέσεις. Οι δύο καλύτερες ευκαιρίες ήρθαν με δύο οριζόντια δοκάρια του Πάπα Μπούμπα στο 34' και στο 81'.

Από το 76' ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να παίξει με εννιά παίκτες καθώς ο Ίβιτς αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη όταν "στόλισε" τον Σιδηρόπουλο με τα δικά του σέρβικα. Ένα λεπτό πριν, ο Λίνο είχε αποχωρήσει, και αυτός με δεύτερη κίτρινη, για μαρκάρισμα στο Σκόκο.

Στα επόμενα είκοσι περίπου λεπτά όμως η ΑΕΚ δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε και τελικά έκανε ήρωα τον ΠΑΟΚ! Βαθιές μπαλιές και σουτ συνέθεταν τις αψυχολόγητες ενέργειες των παικτών της ΑΕΚ που φυσικά δεν βρήκαν δίχτυα!

Παράπονα για την διαιτήσια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ίσως για τη μη αποβολή του Κοντρέρας και τον μη καταλογισμό πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά, όταν ο Τσιρίλο ανέτρεψε τον Λυμπερόπουλο!

Συνεπώς, δεδομένου των συνθηκών, κερδισμένη ομάδα αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς κατάφερε να μην δεχθεί γκολ διατηρώντας το 50-50 πιθανοτήτων για πρόκριση στον τελικό.


MC

1 σχόλιο:

  1. Στο χθεσινο παιχνιδι η ΑΕΚ ξεκινησε με το σκεπτικο οτι κραταω το 0 στην αμυνα.
    Αυτο ειχε ως αποτελεσμα,μια φλυαρη υπεροχη
    χωρις πολλες ευκαιριες,και οταν ο ΠΑΟΚ εμεινε
    με 9 παικτες επαιζε ανορθοδοξα....
    Στην ρεβανς ολα θα κριθουν σε λεπτομερειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή