Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Γκολ και 10ήμερο νηστείας!

Όσα δεν έβαλε την Τετάρτη τα έβαλε απόψε. Ίδιο, αφιλόξενο, γήπεδο, ίδιος αντίπαλος.

Ο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα επιθετικά με τον Γκερέιρο στην μύτη του ρόμβου και μπροστά του τους Σκόκο και Μπλάνκο. Στην τριάδα αυτή ίσως κρίθηκε το ματς καθώς ο Γκερέιρο ήταν ο παίχτης που είχε αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Από την άλλη ο Σκόκο βρέθηκε σε μία από τις καλύτερες βραδιές του, ενώ ο Μπλάνκο αν και δεν απείλησε ιδιαίτερα φαίνεται να βρίσκεται σε κάλη φόρμα.

Στην άμυνα, ο Μανωλάς κάθησε στον πάγκο με τον Ματέος να φοράει φανέλα βασικού δίπλα στο Δέλλα και ο Γεωργέας βρέθηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας απέναντι από τον Καράμπελα.

Στο κέντρο, ο Ντιόπ "καθάριζε" τις φάσεις και μπροστά του οι Μάκος και Μίτσελ ανέλαβαν ρόλο... "Καφέ".

Το σημαντικό για την ομάδα του Χιμένεθ δεν είναι μόνο η καλή της απόδοση απόψε. Είναι κυρίως η διάρκεια που είχε στο παιχνίδι της καθώς για ολόκληρο το ματς δεν έδωσε περιθώρια στον ΠΑΟΚ, παίζοντας επαρκώς αμυντικά και φανατικώς επιθετικά!

Οι Ντιόπ και Δέλλας από ένα γκολ με κεφαλιά και ο Σκόκο με δύο σουτ διαμόρφωσαν το εμφατικό 4-0 δίνοντας χαρά σε κόσμο και προπονητή. Πάνω από όλα όμως έθεσαν τον πήχη ψηλά για την συνέχεια, όποιας σημασίας και αν είναι αυτή. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΚ, στην Τούμπα, την επόμενη Τετάρτη, οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν ξανά τον σημερινό αντίπαλο και να διεκδικήσουν το Κύπελλο στον τελικό.


Καλή νηστεία σε όσους αντέξουν...εγώ πάω να ξεπαγώσω τις μπριζόλες για αύριο!

MC

2 σχόλια:

  1. Δεν αντεχει σε κριτικη το παιχνιδι με τον τροπο που επαιζε ο ΠΑΟΚ....
    Παντως στην Τουμπα θα ειναι ενα διαφορετικο παιχνιδι με αλλη φιλοσοφια...
    Οσον αφορα τις μπριζολες,τι να σου πω ρε φουκαρα MC...Κουραγιο....
    ΘΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mou arese oti eida apopse, synexis kinisi kai apotelesmatikotita.......alla re paidia mporei na fainete antheliniko, kseneroua.....pite to opos thelete alla....meta to Liverpool- Man u ti napo itan san kasanazestamenh soupitsa.....sorry alla i nova mas exei kakomathei

    JD

    PS: To trigono tis gastrimagias ftanei London tin Triti: teramosalata-lagana-xtapodaki.....ok ok mi varas kai xalvas me sokolata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή