Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Season 11, Episode 23.

Επειδή νιώθω πως τα πράγματα φάνηκαν να σοβαρεύουν στο Φιλέτο, λίγο με το ποιοτικό μπάσκετ του Παναθηναϊκού, λίγο με την νίκη - τύπου ΑΕΚ - τους Ολυμπιακού επί της Σιένα, είπα να γράψω για την ΑΕΚ.


Καταρχάς, το πλάνο δούλεψε. Όλος τυχαίως, από το πουθενά, βγήκαν στο προσκήνιο δύο υποψήφιοι επενδυτές πρόθυμοι να βοηθήσουν την ΠΑΕ. Αυτό έγινε μετά την εξάρα, και ενώ λίγες μέρες πριν η ΠΑΕ διαμηνούσε επίσημα (!) πως επενδυτές δεν υπάρχουν!


Ο κόσμος αποπροσανατολίστηκε ιδανικά και πλέον ασχολείται με τον κ.Μακρή και τον κ. Δαλακούρα, με τις οφειλές στους παίκτες και με τους οικονομικούς διακονισμούς της ΠΑΕ με παίκτες τωρινούς και... προπέρσινους!


Τα παραπάνω βέβαια δεν εξυπηρετούν μόνο το στόχο της διοίκησης να ξεχαστεί ο διασυρμός. Σιγά σιγά μπαίνουμε στη κλασική, καλοκαιρινή περίοδο της ΑΕΚ. Καθώς ο κόσμος έχει μπουχτίσει, ο Μελισσανίδης ετοιμάζεται να κάνει "μπάσιμο" και να κάνει την ομάδα και πάλι πρωταθλήτρια. Ο μήνας είναι πια Ιούνιος. Ο "Τίγρης" μάλλον δεν θα μπει, γιατί δεν συμφωνεί με τους μετόχους. Η ομάδα διαπρέπει στα φιλικά του εξωτερικού και όλοι μιλούν για μια ομάδα - γροθιά που φέτος θα πάει ψηλά. Εσύ, καημένε μου Αεκτζή, αυτά ακούς και τρέφεις μάταιες ελπίδες για ακόμη μία χρονιά.


Βεβαίως, φέτος, για να διαφοροποιηθούν, οι "καλοί" δημοσιογράφοι δημιουργούν άλλους δυο χαρακτήρες εμπλουτίζοντας το cast. Μακρής και Δαλακούρας κάνουν την εμφάνιση τους, με τον δεύτερο να κάνει comeback! 


Παρόλα αυτά, ο κ.Μακρής δεν είναι και τόσο άγνωστος. Όχι, φίλε μου, δεν εννοώ ότι τον ξέρουμε από το πέρασμά  του από την Παναχαϊκή. Σου λέει τίποτα η παρακάτω εικόνα:








Ίσως οι... συγκριτικές μου ικανότητες να μην έπεισαν γι' αυτό παραδίδω και το παρακάτω:








Δεν είναι τυχαία λοιπόν η κακή απόδοση του Ναμπίλ Μπαχά. Έχει οντισιόν και live κάθε βδομάδα.


Αν ο κ.Μακρής έχει λεφτά ή είναι το σίκουελ του Μπόμπ Κοζώνη λίγοι το γνωρίζουν και εμείς θα το μάθουμε στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε, ως συνήθως, συναρπαστικό καλοκαίρι! Ξεκινάμε!


MC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου