Κυριακή 1 Μαΐου 2011

This is Podosfairo...

Πίτσες, μπύρες, μεγάλη τηλεόραση, παρέα και ο μεγάλος τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Αυτό ήταν το πρόγραμμα για το τελευταίο Σαββατόβραδο του Απριλίου των περισσότερων ποδοσφαιρόφιλων στην Ελλάδα. Των ανθρώπων που έχουν εντάξει την στρογγυλή θεά στην καθημερινότητά τους είτε κλοτσώντας την, είτε παρακολουθώντας αυτούς που την κλοτσάνε καλά, είτε διαβάζοντας για τα κατορθώματα των προηγούμενων.

Πρέζα, ρόπαλα, καπνογόνα, παρέα και μια αφορμή για ξύλο. Αυτό ήταν το πρόγραμμα ΚΑΙ για αυτό το Σαββατόβραδο του Απριλίου των περισσότερων "ανεγκέφαλων" οπαδών (έτσι τους αποκαλούν οι εγκεφαλικοί δημοσιογράφοι) στην Ελλάδα. Των ανθρώπων που η μόνη διαφορά που βλέπουν ανάμεσα σε δύο ομάδες είναι τα χρώματά τους και ένα κοινό χρώμα είναι ικανό να δημιουργήσει δεσμούς αίματος ανάμεσα στους οπαδούς δύο ομάδων ( πχ. Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Orthodox Brothers).

Τα αποτελέσματα; Οι μεν δεν έφτυσαν την μπύρα γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Οι δε μετά από μια άκυρη εκκίνηση, έκαναν το πιό κωμικοτραγικό ντου σε γήπεδο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, και τιμωρησαν όποιον έκανε το λάθος να μην φοράει τουλάχιστον ένα κίτρινο καπέλο (η τιμωρία για τα μη-κίτρινα σουτιέν είναι διαφορετική...)
Όλοι ξύπνησαν την επόμενη μέρα σαν να μην έγινε τίποτα.

-ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ PLAY OFF! -ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΡΕ Μ****Α!
-ΑΚΡΙΒΩΣ! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ!
-...

Γιατί το football με το podosfairo είναι διαφορετικά αθλήματα; Την απάντηση την έδωσε ο special one, αναφερόμενος βέβαια στο ντέρμπι Καταλανών-Μαδριλένων. ‘Θα πεθάνω, και απάντηση δεν θα πάρω’

Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά δεν θέλω αν και έχει γίνει μόδα να μιλάμε για τον Ελληναρά, τον νεοέλληνα, τα λαμόγια πολιτικούς, τα μεγάλα αφεντικά που δεν τα πιάνει δικαιοσύνη κλπ. Όπως είπε -και πάλι- ο special one ‘προς το παρόν οι εικόνες αξίζουν και μιλάνε μόνες τους’.
(Το ότι quotes του MOΥ κολλάνε στην πραγματικότητά μας, σημαίνει ότι κάνουμε βήματα μπροστά. Ή -καλύτερα βέβαια- κάνουν αυτοί βήματα πίσω)

ΥΓ: Τα γεγονότα αυτά, άκουσα, πήγαν το ποδόσφαιρο πίσω πολλά χρόνια. Καλά, παιίζανε ποδόσφαιρο στον Μεσαίωνα; Ε, αν έπαιζαν, κάπως έτσι θα ήταν...

  
Για να μην ξεχνιόμαστε...
 MustRock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου