Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Περνάνε οι μέρες...

Έχω αφήσει διάφορα που 'χουν συμβεί, πρέπει να πω λίγα λογάκια δεν νομίζετε;;;

Κατ' αρχάς, δεν μίλησα για το ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκού... Ήταν απ' τις λίγες φορές που βλέπεις ένα τέτοιο ντέρμπι στην Ελλάδα. Ωραίο ποδόσφαιρο, 5 γκολ, φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες που τον συνόδευαν μέχρι την έναρξη του αγώνα και η ΑΕΚ κατάφερε, έστω και καθυστερημένα, να πάρει την αναμενώμενη πριν το ματς, αλλά τελικά πολύ μεγάλη, πρόκριση στους "4" του θεσμού. Συγχαρητήρια και στους δύο, είδαμε μπάλα!

Πριν τρεις μέρες ο Βύντρα έκλεισε 7 χρόνια στον ΠΑΟ, κι ο ΠΑΟ χθες 103 απ' την ίδρυση του... Δύο συνθήματα: ΒΥΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ!!! και ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! Αυτά, μην γίνομαι κι οπαδικός!
A, και αύριο έχει γενέθλια ο παικταράς!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!


Ο μπασκετικός Άρης πριν λιγες μέρες έπαιζε με μια γερμανική Γκότινγκεν (ένας Γερμανός στην σύνθεσή της. Νικούσε 62-52 στο τέλος της 3ης περιόδου. Μπήκε στην 4η με σερί 8-0 και το σκορ έγινε 70-52. Επόμενη ενημέρωση: 70-71!!! Τελικά νίκησαν οι "Γερμανοί" 82-84. ΝΒΑ φάση!

Σήμερα τα ξημερώματα έπαιζαν οι δύο κορυφαίες ομάδες της Δύσης: Lakers vs. Spurs. Αν και μέσα στο Λος Άντζελες, οι Σπερς κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη, χάρη στο follow-tip buzzer beater του McDyess!!! Κι άλλοι περίμεναν Duncan ή Ginobili ή Parker. Όταν παίζεις με την κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ, από παντού μπορεί να σου 'ρθει!



 Ξεκαθάρισε το θέμα, η Chelsea πήρε Torres με 58.000.000 (μία απ' όλες τις εκδοχές που κυκλοφορούν). Η Liverpool για να αναπληρώσει πήρε Suarez kai Caroll, ενώ οι οπαδοί της έχουν βγάλει ήδη συνθήματα για τον "προδότη" και καίνε τις φανέλες του! Πάντως ο Suarez σκόραρε στο ντεμπούτο του! Να δούμε ο Torres τι θα κάνει, αναμένεται ντεμπούτο αυτό το Σαββατοκύριακο με... Liverpool! Προσωπικά πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είναι κερδισμένες απ' τις κινήσεις τους. Θα δείξει...


Όσο για την Euroleague, ο Ολυμπιακός όπως είχε προβλεφθεί ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βαλένθια στο ΣΕΦ με 77-62 με κορυφαίους τους Παπαλουκά (8π.,9α.- ο 1ος που έφτασε τα 300 κλεψίματα -(302)- στην ιστορία του θεσμού) και Νεστέροβιτς (17π.), παραμένει όμως πίσω απ' τη Φενέρ που έκανε το 3/3 και παλεύει να μείνει πρώτη ως το τέλος! Απ' την άλλη, ο Παναθηναίκος ηττήθηκε απ' την Κάχα στη Βιτόρια, ήταν πάντως μια σχετικά ανώδυνη ήττα για τους πράσινους, καθώς υποδεχόμενος την Κάχα στο ΟΑΚΑ, συνέχιζει να είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου!



RG

3 σχόλια:

  1. Αυτό που έπαθε ο Άρης απλά δεν μπορεί να συμβεί σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Η ομάδα τη φανέλα της οποίας έχουν φορέσει ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και άλλοι τεράστιοι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ χάνει μέσα στην ίδια σεζόν εντός έδρας από ομάδες της σειράς όπως η Λουκόιλ Ακαντέμικ στις 6 Οκτωβρίου με 92-93 και τους παίκτες να χειροκροτούν, αντί να είναι με σκυμμένο κεφάλι και τώρα χάνουν και από κάποια Γκέτιγκεν. Ο πάλαι ποτέ αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ έχει μικρύνει επικίνδυνα !!!

    Ο Θεωρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή