Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Fernando in Blue!

Ο μόνιμα απεσταλμένος του Φιλέτου στο Λονδίνο, MC, κάλυψε το ντέρμπυ Chelsea - Liverpool και είδε για πρώτη φορά τον Fernando Torres στα μπλε!

1η εμφάνιση του Torres με τη φανέλα της Chelsea!

 Ο Torres φόρεσε τα μπλε! Αυτό που έμεινε όμως από το αποψινό ντέρμπυ είναι η πανηγυρική νίκη της Liverpool στο Stamford Bridge!

O Torres αγκαλιάζει έναν-έναν τους
συμπαίκτεςτου πριν τη σέντρα.
Όπως είχε δηλώσει ο  Carlo Ancelotti, δεν χάλασε τον ρόμβο του και χώρεσε Anelka, Drogba και Torres στην ίδια ενδεκάδα, με τον πρώτο να αποτελεί την αιχμή του ρόμβου πίσω απο τους δύο επιθετικούς. Ως αποτέλεσμα ο Anelka, που του αρέσει να πλαγιοκοπεί "χάθηκε" στο γήπεδο. Ο Torres φάνηκε πως ήταν ανέτοιμος οπότε και κάθε επιθετική προσπάθεια των μπλε ήταν άκαρπη. Από την άλλη η Λίβερπουλ έπαιξε με τον Kuyt φουνταριστό (δεν υπήρχε άλλη επιλογή, εκτός του ανέτοιμου Suarez) και τον Gerrard και Meireles να αναπτύσσουν παιχνίδι. Αμυντικά, ο Dalgish βρήκε των τρόπο να απορροφήσει η ομάδα του τον Torres και τον Drogba.

Το γκολ πέτυχε για την Liverpool ο Μeireles στο 69' και έπειτα η Chelsea δεν απείλησε ιδιαίτερα. Το μόνο για το οποίο προξενήθηκαν αντιδράσεις είναι μία φάση που ο Ivanovic πέφτει στη περιοχή της αντίπαλης ομάδας, με τους Λονδρέζους να ζητούν πέναλτυ.
Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους!

Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι οπαδοί της Liverpool (ναι, εδώ υπάρχουν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας!) γιούχαραν τον Torres και κάθε προσπάθειά του.

"Αυτός που προδίδει, θα περπατά πάντα μόνος του." 
Ευχάριστη παρουσία, αν όχι του Torres, ήταν αυτή του David Luiz. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που ήρθε από την Μπενφίκα, φάνηκε δραστήριος και μαχητικός αποσπώντας ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα του κόσμου στα 20 λεπτά που έπαιξε.

Ο David Luiz διεκδικεί κεφαλιά.
* Αν και ανάμεσα σε φίλους της Chelsea, στο άκουσμα του ονομάτος του Σωτήρη Κυριάκου χειροκρότησα διακριτικά!
Sotis!



Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν τη νίκη τους κατά τη λήξη του αγώνα.

Many thanks to L. and P.!


MC


6 σχόλια:

  1. του πανε του gay του προδοτη τα μπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ntroph pantremenos an8rwpos einai!!!! h monimh apestalmenh sto dundee pantos ton exei dei k topless exei pio polu endiaferon etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fernando, you should have stayed with the real club..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gay h oxi, tn efage thn poutsa tou meireles shmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. guys...please keep the level high! Language please!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sosta keep the language in the right manner !

    edo to S/K oles oi megales omades tis evropis den mporesan na nikisoun: MAN U, CHELSEA, aek, ARSENAL ETC... eimai poly stenaxorimenos...
    as far as Fernando goes nomizo oti i Liverpool...glytose ! o xronos tha deiksei

    JD

    PS: o Vazelos xthes edikse tsampouka kai mou arese poly ! alithia ena konto aksyristo typaki pou mpike allagi pros to telos kai ekane olo toumpes.... poios itan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή