Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κάποιος να σπρώξει!

Ferrari χωρίς μηχανή, αεροπλάνο χωρίς φτερά, κάρο χωρίς άλογα, Μαρινάκης χωρίς κοιλιά. Όλα αυτά ταιριάζουν να χαρακτηρίσεις μια ομάδα όπως η ΑΕΚ.


Σήμερα, απέναντι στον Εργοτέλη, το σπρώξιμο το χρειάστηκε. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σπρώξιμο από τη διαιτησία ή τίποτα παρεμφερές. Το σπρώξιμο ήρθε από τις, ευτυχώς για τον Μανόλο, επιτυχημένες, και αναγκαστικές, αλλαγές του Χιμένεθ. Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μάκος απουσίαζαν  λόγω τραυματισμού, τιμωρίας ή ξεκούρασης. Ματέος, Λαγός, Μπερνς και Γκερέιρο ξεκίνησαν βασικοί και μάλιστα, οι τρεις τελευταίοι, "κατέβηκαν και έσπρωξαν"!

Χωρίς να ενθουσιάζει κανέναν η απόδοση των παικτών και της ομάδας ως σύνολο, η ΑΕΚ βρέθηκε να προηγείται 0-2. Ο speaker είχε στείλει τον Εργοτέλη από το 50' στην ήττα και προσέθετε στα στατιστικά το ματς ως "νίκη της ΑΕΚ στην επαρχία". Στο 60ο λεπτό όμως ο Μανωλάς με χέρι στην περιοχή παραχώρησε το πέναλτυ και η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες. Το σκορ διαμορφώθηκε 1-2 και για το επόμενο ημίωρο ακολούθησε πολιορκία από τους παίκτες του Εργοτέλη.

Η βροχή στην Κρήτη ίσως ήταν ενοχλητική αλλά τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία - αυτό το ξέρει ο Γεωργέας που στα 34, ταλαιπωρημένος, έφτασε ως την αντίπαλη περιοχή μετά από 95  λεπτά αγώνα για να πλασάρει και να κάνει το, όπως περίμενα, τελικό 1-3!

Παρόλα αυτά, χάρη έγινε σε όσους είχαν παίξει το ματς over 4,5 καθώς στο 98' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Φραγκουλάκης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Τελικά οι απειλές του κόσμου της ΑΕΚ έπιασαν τόπο. Παίκτες και προπονητικό τιμ θα αποχωρήσουν απο την Κρήτη ατενίζοντας τον Ολυμπιακό μόλις δύο θέσεις παρακάτω και οι φοβίες για πιθανό αποκλεισμό από τα play-off ξεπεράστηκαν.

Επόμενο ματς την Τετάρτη εναντίον του ΠΑΟΚ, που σήμερα έχασε 0-2 από την Καβάλα. Σίγουρα, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον δικέφαλο του βορρά με ψυχολογικό πλεονέκτημα χωρίς αυτό να εξασφαλίζει φυσικά το οτιδήποτε!

Είναι όντως σφουγγαρίστες αυτά που κρατάνε;

MC

1 σχόλιο:

  1. EMPROS TIS AEK PALIKARIA OLOI STO OAKA TIN TETARTI.....KAPOS ETSI MPOIKE I AEK STON AGONA SIMERA! TO GIPEDO ITAN EPIKYNDINO GIA OLOUS KAI APO TYXI DEN TRAVMATISTIKE SOVARA KAPOIOS PODOSFAIRISTIS, TO KSERO GINOMAI VARETOS: EYTYXOS POU STIN AGGLIA DEN...VREXEI TOSO POLY GIATI EKEI TA GIPEDA EINA "XALIA"!
    PAR OTI TA XAXOLIA THELOUN KYPELLO KALA THA KANEI O ISPANOS NA TOUS PROETOIMASEI NA PLASSARISTHOUN OSO PIO KONTA STON PAO.
    THA KANO MIA PROVLEPSI: PLAY OFFS: PAO,AEK,PAOK KAI VOLOS.....KANTE ENA GALLOP NA DOUME

    JD

    ΑπάντησηΔιαγραφή