Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα, νομίζω, χαρήκαμε!

Από χθες οι Παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν. Νικήσανε και δεν έχουν να ελέγξουν ούτε συνολικά τέρμα ούτε διαφορά τερμάτων ούτε τίποτα. Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό που την χρειαζόταν αν θέλει να λέει ότι ακόμα κηνυγά το πρωτάθλημα...
Τυχερό στάθηκε το τριφύλλι αφού σκόραρε στο 44' πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα, έχοντας πετύχει το πρώτο γκολ, κάτι που στα ντέρμπι είναι συνήθως καθοριστικό! Μετά είχε και τον Βύντρα σε ρόλο Σισέ να ξεχύνεται στην αντεπίθεση και να εκτελεί σαν serial killer τον Σάχα (με την ίδια ευκολία η μπάλα θα μπορούσε να καταλήξει στη δάδα ή στο δεύτερο διάζωμα), βέβαια έπρεπε να φάει το γκολάκι του απο τον Σκόκο γιατί δεν γίνεται να χαλαρώνει η εξέδρα στα ντέρμπι, αν είναι δυνατόν, αλλά έπειτα από επίδειξη τεχνικής του πολυτάλαντου όπως αποδείχτηκε Καντέ (κοινώς τύχη, κωλοφαρδία βρε αδερφέ) ο Σίσε έβαλε άλλο ένα τέρμα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και, ορίστε το τελικό σκορ, 3-1!
Ο Σισέ πανηγυρίζει το 3ο γκολ και υπόσχεται γκολ και στο Καραϊσκάκη!

Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα... Μέσα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟ θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης γιατί, κακά τα ψέματα, αν το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ήδη, η τελευταία ευκαιρία είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Ισοπαλία ή ήττα αποτέλει ταυτόχρονα χαμένη χρονιά για τους πράσινους που τέθηκαν από νωρίς εκτός κάθε στόχου! Απ' την άλλη, ο Ολυμπιακός, πάει να κλειδώσει μια σχετικά καλή χρονιά και ένα, πολύ εύκολο για 'κείνον, πρωτάθλημα. Θα δείξει.

Φουστέρ, ο παίκτης που οδηγεί τον ΟΣΦΠ στο πρωτάθλημα...

Η ΑΕΚ δεν έχασε ιδιαίτερο έδαφος καθώς ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε, η Καβάλα δεν την πέρασε, οπότε όλα βαίνουν ομαλά για το συγκρότημα του Χιμένεθ. Τώρα αν απειλείται απ' τον Εργοτέλη θα φανεί... Για τη Λάρισα δεν ξέρω που δεν φαίνεται να μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Το κόβω να γινόμαστε Αγγλία με τέτοια γηπεδάρα στα "σαλόνια" της Β' Εθνικής!
Το άλλο σαβατοκύριακο λοιπόν έχουμε το ελληνικό el classico με τον Παναθηναϊκό να παίζει το τελευταίο του χαρτί και τον Ολυμπιακό να θέλει να κλειδώσει το πρωτάθλημα, παίρνοντας ταυτόχρονα εκδίκηση για το 2-1 του ΟΑΚΑ. Για το τι μέλλει γενέσθαι θα περιμένουμε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου! Πάντως για τώρα..., νομίζω..., χαρήκαμε!

RG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου