Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

And the Oscar nomination goes to "Dogtooth"!

1) Ο "Κυνόδοντας" του Γιώργου Λάνθιμου είναι μία από τις πέντε ταινίες υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας. Αντίπαλοι του βρίσκονται ταινίες από Δανία, Μεξικό, Καναδά και Αλγερία. Αυτό σημαίνει πως για μία φορά ο Έλληνας ίσως δείξει λίγο ενδιαφέρον για ένα διαγωνισμό πέραν της Eurovision. Δεν το συζητώ τι πρόκειται να γίνει αν κερδίσει η ταινία - θα κηρυχθεί εθνική επέτειος!





2) 64 χρόνια συμπληρώνονται από το θάνατο του Αλ Καπόνε. Λαθρεμπόριο ποτών, έλεγχος στοιχημάτων, οίκοι ανοχής, φοροδιαφυγή. Τελικά, ο κύριος "έκανε" λίγο πολύ 11 χρόνια φυλακή και μάλιστα πέθανε ελεύθερος, στο σπίτι του, στη Φλόριντα. Δικαιοσύνη δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει...

3) Μία μικρή ομάδα παίρνει τη νίκη σε ντέρμπυ μία φορά τα πέντε χρόνια. Μία μεσαία ομάδα παίρνει νίκη σε ντέρμπυ κάθε 3 χρόνια και κάνει 2-3 ανατροπές. Μία μεγάλη ομάδα παίρνει σχεδόν όλα τα ντέρμπυ και κάνει 5 ανατροπές. Η Manchester United δεν χάνει, παίρνει τα ντέρμπυ και ενώ χάνει στο 72' από την Blackpool 2-0 παίρνει και εδώ τη νίκη (2-3)!

4) Κάτι η τεσσάρα από τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι οι δηλώσεις του Αδαμίδη περί "ΔΝΤ", κάτι ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό Σκέτο αναταραχές και εκνευρισμός κυριαρχούν στις τάξεις της ομάδας. Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού όμως δεν αρκούν αυτά: η ΑΕΚ απειλείται με κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

ΥΓ: Οι πέντε χιλιάδες κόσμου που θα μαζευτούν στο ΟΑΚΑ θα κάνουν τη διαφορά!



5) Τα "Χρυσά Βατόμουρα" (RAZZIES) όπως κάθε χρόνο απονέμουν βραβεία στα χειρότερα πρόσωπα/έργα της χρονιάς. Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται η Jennifer Aniston, ο Ashton Kutcher, το Sex & The City 2, Twilight Saga: Eclipse. Ας νικήσει ο χειρότερος!





MC


10 σχόλια:

  1. Epitelous kataferame na eimaste os ellada k se kati protoi apo thn arxi
    h k oxi protoi apo to telos!!!!! K min pei kaneis oti i aniston einai ellhnida...

    LADY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H JENNIFER ANISTON EINAI ONTWS ELLINIDA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. As erthei na mou pei eimai ellhnida k oxi ei-mai e-lli-ni-da.... pou tha mou sampotareis tin elladitsa se autes tis duskoles stigmes...

    lady

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re laidh oi pithanothtes na erthei kai na sou pei o bieber "Eimai ellinida" se aptaista ellinika einai POLY PERISSOTERES apo oti na erthei kai na sou pei h Jenny "Ei-mai el-li-ni-da"!! +funume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΕΓΟ ΘΕΛΟ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΕΛΙΝΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΦΡΟΝΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NEXT HOME: ELLADITSA
    PLACE: NOMIKH
    TIME: 24 HOURS A DAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To sunarpastiko paei sto Dogtooth k ta sxolia pou akolouthisan to arthro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή