Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΚΕΝΤΡΟ? Μ' ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?


 Μετά από το χάος στον τουρισμό και την ομαλή λειτουργία του κράτους, άλλη μια άθλια συντεχνία κάνει επίδειξη δύναμης προκειμένου να διατηρήσει τα συντεχνιακά και μονοπωλιακά της συμφέροντα. "Μας κορόιδεψαν. Αλλάζουν τα συμφωνηθέντα." λένε, και άλλα φαιδρά επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν το έγκλημα που συντελούν εναντίον όλων μας. Αλλά αντί να προωθεί η κυβέρνηση την πλήρη απελευθερωποίηση έπρεπε να τους βάλει στα θρανία και να δώσουν αυστηρότατες εξετάσεις. Όποιος κόβεται να χάνει την άδειά του...(να είστε βέβαιοι ότι το 70% των ταξιτζήδων θα κοβότανε). Επίσης, βαριά πρόστιμα για:

1) Τρακαρισμένα και βρώμικα αυτοκίνητα.
2) Διπλή μίσθωση.
3) Επιλογή πορείας / διαδρομής.
4) Μη έκδοση αποδείξεων.
... και πολλά άλλα.
 
Εάν και όταν γίνουν όλα αυτά θα δείτε ότι από τα δεκαπέντε χιλιάδες ταξί της Αττικής θα μείνουν επτά με οχτώ χιλιάδες. 
 
Στην Αγγλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες οι καταναλωτές τόλμησαν να τα βάλουν με μεγάλες πολυεθνικές και νίκησαν. Αφού ενώθηκαν και λειτούργησαν με σωστή καταναλωτική συνείδηση εναντίον τους.
Εμείς τι κάνουμε?...Και όμως, με μια απλή κίνηση μπορούμε  να μην επιτρέψουμε σε αυτήν την άθλια συντεχνία (και σε πολλές άλλες στο μέλλον) να μας εκμεταλλέυεται και να δυσχεραίνει αντί να εξυπηρετεί τους πολίτες:
 
Μόλις τα "παλικάρια" σταματήσουν την καταστροφική για όλους τους άλλους απεργία τότε ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ. 
Πιστέψτε με, δεν θα τολμήσουν να το ξανακάνουν.
 
ΥΓ1: Έχουν μεγάλη πλάκα η Αλέκα και ο Τσίπρας, που για πολλοστή φορά στο βωμό της "αντίρρησης" υποστηρίζουν το κεφάλαιο και γράφουν στα α...υτιά τους την πραγματική εργατια: οι οδηγοί - υπάλληλοι των αδειούχων ταξιτζήδων.
 
ΥΓ2: Τα λαμόγια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους έφτασαν στο σημείο να ρίξουν λάδια στο δρόμο!

JD

1 σχόλιο:

  1. Εγω δεν συμφωνω με τον γραφοντα.
    Εχουν δικιο οι ταξιτζηδες,δεν ειναι αληθεια ολα
    οσα γραφεις.
    Καπου θα εισαι βολεμενος για να τα γραφεις αυτα.
    Εγω που εχω ταξι,ουτε βρωμικο τοχω,ουτε διπλες μισθωσεις κανω.
    Πραγματικα λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή