Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Enhorabuena AEK y Manolo Jimenez!

Επιτέλους οι φίλοι της ΑΕΚ είδαν απόψε την ομάδα τους να πιάνει εξαιρετική απόδοση επικρατώντας του Άρη 4-0.

Για πρώτη φορά φέτος η αμυντική λειτουργία της ομάδας απορρόφησε οποιαδήποτε προσπάθεια των παικτών της αντίπαλης ομάδας. Ο Μανωλάς και ο Δέλλας είχε εύκολη δουλειά, ο κλασικός πλέον Λαγός υπερασπίστηκε επάξια την αριστερή πλευρά, ενώ ο Σάνιελ Γιάχιτς μέχρι τον τραυματισμό του, δεν ανησύχησε.

Επιθετικά, οι Σκόκο και Τζιμπούρ ήταν εξαιρετικοί και ο Λεονάρντο, και έπειτα ο Μπερνς, έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση. Το κλειδί όμως για την αποψινή νίκη αποτελεί η τριπλέτα του κέντρου. Μάκος και Ντιόπ ως αμυντικά χαφ δώσανε δυναμική σιγουριά και ο Καφές είχε την ελευθερία που αναζητούσε για να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ως MVP του παιχνιδιού θα επέλεγα τον Ντιόπ για την πρώτη καλή του εμφάνιση. Ο Σενεγαλέζος έτρεχε, έκανε τάκλιν - κάποιες φορές ριψοκίνδυνα - και στο παιχνίδι του φανέρωνε ένα μοναδικό και ηγετικό πάθος που αρμόζει σε παίκτη της θέσης του.
Γκρρρ!!!

Ο... Μανόλης λοιπόν έκανε το εντυπωσιακό ντεμπούτο του χαροποιώντας το Σταύρο Αδαμίδη και τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ευχάριστο σημείο αποτελεί η συμμετοχή του Ρότζερ Γκερέιρο από τον οποίο αναμένουμε αρκετά αφότου έφυγε ο "κολλητός" του, Ντούσαν.

Σκόπος του Χιμένεθ είναι να διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας το momentum που ανέπτυξε απόψε αλλά παράλληλα να παρουσιαστεί συνετή απέναντι στην Άντερλεχτ την Πέμπτη.

Πέραν των τραυματισμένων Λυμπερόπουλου και Γιάχιτς, η ομάδα πιθανόν θα παρουσιαστεί όπως σήμερα με διάταξη 4-3-2-1. Αν ο Καλαματιανός επιθετικός καταφέρει να προλάβει το ματς τότε ο σχηματισμός θα διαφοροποιηθεί.

MC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου