Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ο θρύλος...ζήλεψε!

Κρίμα κι άδικο για τον άτυχο Ε. Μαρινάκη να βλέπει την ομάδα του να έχει την ευκαιρία, απ' την πρώτη κιόλας αγωνιστική, να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία έναντι του "αιωνίου" αντιπάλου, και τελικά, όχι μόνο να μην τα καταφέρνει, αλλά να τον κυνηγάει κι από πάνω! Τι μεταγραφές όλο το καλοκαίρι, τι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την ήττα του ΠΑΟ, τι πρωτοσέλιδα εφημερίδων... Όλα στον κουβά μετά την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού απ' τον διχασμένο (διοίκηση vs. οπαδοί, έχει γίνει πρωτότυπη στην Ελλάδα πια αυτή η κόντρα) Ηρακλή με 2-1 στο αρκετά γεμάτο Καυτατζόγλειο (15.000).
Ο θρύλος...ζήλεψε! Τον μεγάλο αντίπαλο βεβαίως-βεβαίως. Και πραγματικά, το παιχνίδι του είχε πολλά κοινά με αυτό του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έκανε τις μεγάλες φάσεις για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά τις έχανε, και τελικά...τιμωρήθηκε! Ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέγαμε... Όμως η ομάδα του Πειραιά το παράκανε, γιατί όχι μόνο ισοφαρίστηκε, δέχτηκε και 2ο!
Συγχαρητήρια αξίζουν στους παίχτες του Ηρακλή αλλά και τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, που πήρε την ταυτότητα του Βαλβέρδε για 20 λέπτα...και του ήταν αρκετα! Ωραία πάσα Κομπαγιάσι στον Σολτάνι στη φάση του πέναλτυ για το 1ο γκολ, ωραίο σόλο Σολτάνι στο 2ο. Αλλά κι η άμυνα του ΟΣΦΠ δεν πήγε πίσω: αδράνεια και της άμυνας και του Νικοπολίδη στη φάση του πέναλτυ, "γκέλα" του  Μοντέστο στη φάση στο γκολ του Βέλλιου, που αποδεικνύεται δήμιος των πειραιωτών για δεύτερη φορά.
Για τη διαιτησία δεν θα μιλήσω... Τι ήταν, τι δεν ήταν... Αν ήθελε ο Ολυμπιακός καθάριζε, νικούσε, κι ούτε γάτα ούτε ζημιά! Αλλά...
RG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου