Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Drama Queen!


 Τί κι αν το Πάσχα έχει περάσει; Εχθές «αναστήθηκε» (προσωρινά) η ΑΕΚ. Σε μία ημέρα που δεν κύλησε καθόλου ήρεμα. Αντίθετα, ήταν γεμάτη ειδήσεις που η μία διαδεχόταν την άλλη εντός ολίγων λεπτών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις εξελίξεις η Ένωση παραμένει στην Α1 και ο Ηλυσιακός υποβιβάζεται, γιατί συμμετείχε παρανόμως στο πρωτάθλημα καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι και μάνατζερ (γνωστό τοις πάσοι για όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, άσχετα που εχθές το «ανακάλυψαν» οι αρμόδιοι). Θα πρεπε όμως να χαίρονται οι Αεκτζήδες που η ομάδα δεν θα αγωνίζεται στα αλώνια της Α2 του χρόνου, αλλά στα σαλόνια (ο Θεός να τα κάνει) της Α1; Η (προσωπική) απάντηση είναι ΟΧΙ! Γιατί θα ήταν καλύτερο να πέσει η ομάδα (ακόμα καλύτερο να πέσει στη Β’ Εθνική), να καθαρίσει από χρέη και να ανοικοδομηθεί ξανά πάνω σε στέρεες βάσεις. Γιατί -κακά τα ψέματα- το οικοδόμημα ΑΕΚ είναι ετοιμόρροπο. Το μόνο που κατάφερε χθες ο Μπάμπης Καραμανλής είναι να περιποιηθεί το εξωτερικό του κτηρίου, το εσωτερικό παραμένει άνω-κάτω. Απέξω κούκλα από μέσα πανούκλα σα να λέμε. Το πρόβλημα αντί να επιλύνεται, διαιωνίζεται και αυτό μόνο καλό δεν κάνει στη Βασίλισσα.   
Αν η κατάσταση στην ΑΕΚ συνεχιστεί έτσι και τα επόμενα χρόνια, τότε αργά ή γρήγορα η ομάδα θα ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση, θα (ξανα)κινδυνεύσει με υποβιβασμό και τότε πολύ πιθανόν να μην υπάρχει Ηλυσιακός για να σωθεί.
Ως… παιδί κι εγώ έχω κάποιες απορίες όμως:
1)      Η ΑΕΚ τώρα ανακάλυψε ότι ο Δελημπαλταδάκης είναι μάνατζερ και ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού;
2)      Τελικά το σωστό είναι να αποτινόμαστε στη δικαιοσύνη μόνο όταν έχουμε προσωπικό όφελος;
3)      Οι Αεκτζήδες που «άφρισαν» με το πρωτάθλημα του Βάλνερ (όπως το χαρακτήριζαν) πως νιώθουν τώρα;
4)      Τελικά οι τίτλοι και οι υποβιβασμοί κερδίζονται στα γήπεδα ή στις δικαστικές αίθουσες;
5)      Παραιτήσεις από τους «υπευθύνους» που επέτρεψαν την παράνομη (σύμφωνα με τον Αθλητικό Δικαστή) συμμετοχή του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα θα υπάρξουν;


  
Υ.Γ. Ο τελικός Κυπέλλου αναβλήθηκε προσωρινά (όπως ευτυχώς αποδείχθηκε), ξεκίνησαν τα play-off και δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα παίζει του χρόνου στην Α1 και ποια στην Α2. Ευτυχώς που ο Μπερτομέου δεν είναι Έλληνας, γιατί πολύ φοβάμαι πως ακόμα και το Final Four θα αναβαλλόταν. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά κάποιοι φίλοι μου έχουν κλείσει εισιτήρια και έχουν πληρώσει προκαταβολές.

Ο Θεωρητικός

2 σχόλια:

  1. Entaksei, overall symfwnw...Apo thn allh to oti kanei episkevh "Ekswterikwn xwrwn" isws ferei "kataskevastikh" gia ton eswteriko..tha dume

    Oson afora thn sygrish me Valner den einai to idio pragma... Edw milame gia sthmena mats...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Teleia...God save the Queen..!
    Welcome back...

    ΑπάντησηΔιαγραφή