Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Vaggelis Marinakis and 3.023.777 like this

Μέσα σε αυτούς τους 3.023.777 συμπεριλαμβάνονται οι Ariel Ibagaza, David Fuster, Kevin Mirallas, Francois Modesto οι οποίοι με πρόσφατες δηλώσεις τους τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της παραμονής του προπονητή τους. Οι υπόλοιποι 7-8.000.000 πολύ απλά αποδέχθηκαν ότι το πρωτάθλημα 11/12 τελείωσε πριν καν αρχίσει και είναι από αυτούς που θα ήθελαν να υπάρχει dislike button.

Γιατί όμως ο Ερνέστο είναι η σωστή λύση?  Κανείς δεν αρνείται ότι το μυρμίγκι είναι τουλάχιστον ΚΑΛΟΣ προπονητής, αλλά έχουν περάσει και άλλοι καλοί προπονητές από πάγκους ελληνικών ομάδων, που δεν ακούστηκε ρυθμικά ούτε μια φορά το όνομά τους από την κερκίδα.

Η απάντηση σηκώνει πολλή κουβέντα, αλλά ό,τι και αν πιστεύει ο καθένας (αναφέρομαι ακόμα και σε αυτούς που πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη..), το μεγάλο ατού του Βάσκου είναι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του κόσμου και της διοίκησης!
Έχεις χάσει 3 σερι ντέρμπυ και την πρόκριση στο "δικό" σου κύπελλο. Πριν από το ματς με την ΑΕΚ, υπάρχουν αυτοί που είναι έτοιμοι να σε κράξουν ότι νικάς μόνο εύκολες ομάδες, και του χρόνου "Τσου Λου" τι θα κάνεις κλπ. και πετάς για πλάκα 6 (παίζοντας καλή μπάλα όπως σχεδόν πάντα).

Επίσης είναι μεγάλο θέμα να συνεχίσει το χτίσιμο της ομάδας αυτός που το άρχισε. Ο
Cooper είναι σαφώς πιο έμπειρος και ίσως γενικά καλύτερος απο τον Valverde, αλλά μέχρι να μάθει τους παίκτες και να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα θα χανόταν πολύτιμος χρόνος που αγοράστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους!

Τέλος μην ξεχνάμε ότι ο σενιόρ Ερνέστο θα έχει ένα κίνητρο παραπάνω να διακριθεί στην Ευρώπη. Είναι κοινό μυστικό ότι ζει για να προπονήσει την αγαπημένη του Barca και θεωρώ ότι στον βωμό του να κάνει μια μεγάλη πορεία που θα του δώσει παραπάνω πόντους, θα θυσιάσει κάθε του κόλλημα με παίκτες ή συστήματα.

MustRock

2 σχόλια:

  1. Egw eimai se skepseis...Ta senaria sto myalou mu einai:
    1) Thn erxomenh sezon o OSFP tha kanei "solo" prwtathlima kai o Valderve tha ananewsei gia akoma ena xrono (xwris to teleftaio na mas polynoiazei)
    ...akyro! mono afto to senario borw na skeftw!!! Paei,to xasame kai to prwtathlima, "one-team show" egine...ax re kai na mun gavros!

    PS: Ernesto, Barca den proponeis ute kai an parei prwtathlima h AEK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den nomizw na pistevei oute o idios oti tha proponei tin barca kapote... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή