Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Long Live The Queen...wherever

Κάπως έτσι μια Βασίλισσα αποκαθηλώνεται. Το στέμμα της σκουριάζει. Ο λαός της πικραίνεται.

Σήμερα, η νίκη δεν έφτασε στην ΑΕΚ, η οποία, μετά και τη νίκη του Ηλυσιακού θα συνεχίσει την πορεία της στην Α2.

Αρκετοί θυμούνται σα χθες την πρόσφατη χρυσή περίοδο του 2000-2002. Με τον Ίβκοβιτς στο τιμόνι η ΑΕΚ κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο επικρατώντας του Παναθηναϊκού και τις δυο χρονιές. Επιπλέον, το 2000 η ομάδα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα.

Σαφέστατα ο τελευταίος τίτλος που μένει στις καρδιές των φιλάθλων είναι το πρωτάθλημα του 2002. Κακιούζης, Χατζής, Ντικούδης είναι λίγοι από αυτούς που οδήγησαν την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο. Αυτή η ένδοξη στιγμή είναι και η τελευταία καλή ανάμνηση για τον ενωσίτικο λαό.

Η αποχώρηση του Γιάννη Φιλίππου, η αποτυχημένη θητεία του Δημήτρη Δρόσου, η σύγκρουση με τον κ. Φιλίππου, το έργο του Μπάμπη Καραμανλή συνθέτουν τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων.

Από το Σεπτέμβριου αντίπαλοι της ΑΕΚ δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, το Μαρούσι, διότι αυτοί θα παίζουν στη μεγάλη κατηγορία. Αυτή της δόξας και των σπουδαίων τίτλων.

Και αν η ΑΕΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε το 1968 το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης ουσιώδη σημασία παύει να έχει αυτή τη στιγμη διότι...

...η ΑΕΚ μόλις υποβιβάστηκε στην Α2.

MC

2 σχόλια:

  1. sigkinitiko!!! bravo ston megalo arthrografo MC!!!

    padws dn se fovamai esena, exeis katalavei ti travaei enas aektzis sti zwi tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exw kufa8ei twra!
    apo pote ksereis toso kala basketika gegonota pu mporeis k grafeis k ar8ro????
    respect!
    ri.kou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή